Зла лесбийка преби майка си с вибратор

Ексклузивно
18:08 - 06 Април 2019
6493
Зла лесбийка преби майка си с вибратор

На уникална драма от софийските потайности се натъкна репортер на Lupa.bg в разговор на 4 очи със служител от централно столично РПУ. Къде през смях, къде през сълзи служителят на реда ни сподели, че в средата на март е разследвал единствен по рода си случай на възрастна жена, пребита с… вибратор.

78-годишната пенсионирана юристка Пролетина С. била открита в безпомощно състояние от съседи във входа на жилищната си кооперация на бул. „Христо Ботев”. Възрастната жена изпълзяла с последни сили да търси помощ в етажната собственост, след като била набита от собствената си дъщеря – 43-годишната Пламена С.

По-младата от двете дами е безработна и според съседи на женския дует злоупотребявала редовно с алкохол. Пламена няма семейство и според комшиите допреди няколко години е била демонстративна лесбийка. От известно време обаче била турила кръст на интимния си живот и тотално затънала в лапите на зависимостта си към спиртните напитки.

Куриозното в тъжния случай е, че едно от „оръжията”, които щерката е използвала, за да налага майка си, е пластмасов вибратор. Пролетина е бита с юмруци, скубана и ритана, налагана с домакински уреди и въпросния предмет за интимни удоволствия, категоричен е полицаят.

„Млатила е с каквото й попадне, в това число и с въпросния вибратор. Може да ви се струва смешно, но тези уреди са тежки и опасни и могат да нанесат животозастрашаващи травми, особено на крехкия организъм на възрастен човек”, твърди полицаят.

Разследването показало, че двете жени живеят в постоянни скандали и не за първи път полицията се намесва в драмите помежду им. Възрастната Пролетина така и не приела обратната ориентация на наследничката си и постоянно се тормозела от липсата на внуци. Алкохолизираната Пламена пък често избухвала, неспособна да понесе непрестанното натякване. Майката не е подала жалка срещу нападателката си и вече се е прибрала у дома. Пред полицаите настоявала, че двете с дъщеря й просто имат по-буен характер и стигат до бурни конфликти. Тъй като телесните повреди са леки, прокуратурата също няма да заведе дело срещу биячката.