Златка издържа фалиралия Благо и бебето

Плеймейтката изкарва луди пари от дизайнерските си парцалки

Нещо за четене
22:36 - 05 Февруари 2020
107236
Златка издържа фалиралия Благо и бебето

Както едно време изпя Руши Видинлиев, всичко на този свят се връща. Свикналата да живурка на гърба на дащни спонсори близо две десетилетия Златка Райкова в момента с лични средства храни три гърла - своето, на невръстната си рожба, и на фалиралата си половинка Благой Георгиев, научи Lupa.bg от близки на плеймейтката.

Благо отдавна се опитва да прикрие факта, че закъсал много сериозно с парите, но не е тайна за никого, че откакто прекрати футболната си кариера, трупа само дългове. Богатството на бившият футболист на Рубин Казан, който плаща издръжка на 3 други деца, отдавна се е стопило, а мнозина подозират, че в дъното на фалита се крие и разводът с Есмер и някои лоши руснаци, които са оставили набожния гол като пушка.

За сметка на това модният бизнес на Златка Райкова, който според злите езици тя стартира с някой лев от бившия си любовник Камен Балбузанов - Куката, се радва на истински разцвет. Райкова вече шеста година се изявява като дизайнерка на дрехи, а напоследък отбелязва истински връх в приходите от продажбата на своите тоалети. През 2014 г. модната й линия започна с печалба от 10 000 лева, през следващите две години спадна на 3 и 2 бона, а през 2017 започна възходът - 13 000.

След участието си във „ВИП Брадър“ с актуалния й мъж Благо Джизъса Златка отчете колосалните 390 000 лв. печалба за 2018-а. Следващият фискален период още не е изминал, но се очаква сумата за миналите 12 месеца да е не по-малка.

Злати разполага с достатъчно средства да се грижи за двамата Блажковци. Въпросът е кога ще й писне да хрантути татуирания мързеливец, който само се мести от диван на диван и пуши наргиле в дома, който тя лично закупи миналата година.