11-годишен вундеркинд: Има Бог

Да си атеист вече не е модерно

Мистика
18:51 - 13 Юли 2019
6707
11-годишен вундеркинд: Има Бог

Да се идентифицират като атеисти е модерно за учените от миналия век. Хора като Стивън Хокинг и Алберт Айнщайн се наричат по този начин - атеисти, тоест те не вярват в бога на църквата, не вярват, че той е създател на всичко.

Но днес расте ново поколение гении на човечеството - велики учени на бъдещето. И показателно е, че това поколение не просто вярва в Бог, а обещавам скоро да докаже това научно, като по този начин опровергае атеистите и свърже науката и вярата в Бога.

Сред тези млади таланти е 11-годишният Уилям Мейлис - син на гръцкия проповедник в САЩ, който започва да говори в цели изречения още на 7-месечна възраст. На 2 години Уилям вече чете, пише и решава сложни задачи по математика. На 9 години вундеркиндът от Пенсилвания завършва гимназия, а сега учи астрофизика в Университета в Карнеги Мелън. Неговата мечта е по-дълбоко отколкото предшествениците си да опознае вселената, за да докаже съществуването на Бога и да облекчи живота на човечеството по този начин.

Според Уилям, за да се докаже, че Бог не съществува, трябва много повече вяра, отколкото да се разбере, че всичко в този свят е създадено от Бог. Атеистичната пропаганда, както и религиозните догми, са обвили Земята с тъмна енергия и реално са отделили човека от истинската му същност, и от първия принцип на всички неща - Бог. Младият гений е убеден, че старото твърдение, че Вселената е безкрайна и в същото време, че се е появила преди около 14 милиарда години, си противоречат. Всичко е безкрайно, включително времето, което се възприема от учените и атеисти напълно погрешно, казва Уилям, като настоява, че Вселената не е и не може да има възраст. Може да има само движение и изменение, но не и раждане от нищото, защото Бог, като първооснова на всички неща, включително на пространството и времето - е безкраен.

Това е езикът и подходът на младия вундеркинд, който загърбва основите на съвременната наука и се опира на вселенските закони, за да ги доведе до съзнанието на всеки един човек на прост и разбираем език - не религиозен, не научен, а божествен: https://rutube.ru/video/0e2f3f92991f7188b412e07304aabe1c/?ref=logo&bmstart=0.