20-годишна скочи от прозорец, със счупена ключица е

Топ
19:19 - 21 Август 2020
2249
20-годишна скочи от прозорец, със счупена ключица е

20-годишна е скочилата през прозореца не от втория, а от първия етаж на центъра за настаняване на деца с увреждания "Св. св. Константин и Елена" в район "Тракия", уточниха от пловдивската полиция.

Откарана е в болница със счупена ключица. Няма опасност за живота й, научи 24plovdiv.bg от шефа на полицията старши комисар Йордан Рогачев.

Коренно различна информация по случая пусна пресцентърът на община Пловдив. Оттам твърдят, че става въпрос за 32-годишна жена, настанена в центъра, която паднала от прозореца на втория етаж на сградата върху предпазна настилка, предназначена за превенция на наранявания.

Екип на Бърза помощ е пристигнал веднага на място и е установил, че тя е в добро общо състояние. Лекарите имат съмнение за изкълчена или счупена ключица и жената е откарана в УМБАЛ "Св. Георги" за допълнителни изследвания, се казва в съобщението.

От общината твърдят, че ресорният зам.-кмет Анести Тимчев пътувал към мястото на инцидента, за да разговаря с екипа.

"Ще бъде направена вътрешна проверка, която в детайли да установи причините за инцидента", завършва съобщението.

Тепърва обаче полицията ще изяснява каква е причината за инцидента. Директорката на социалното заведение Марина Ватева отрече да е имало такъв инцидент и заяви, че "няма нищо страшно и опасно".