АБСУРД: Щерката на Гълъб Донев готви "фиаско" на бебето си

Мама Габриела отрича ориза, но блъска кашата с овес за малкия Роби с низвергнатото от науката кокосово масло

Здраве
19:44 - 19 Март 2023
9769
АБСУРД: Щерката на Гълъб Донев готви "фиаско" на бебето си

Дъщерята на служебния премиер Гълъб Донев - Габриела, която работи инфлуенсърка за майки в социалката Инстаграм, се похвали, че готви "фиаско" на собственото си бебе Робърт. Малчуганът, който е едва на 20 месеца, е звезда в канала на младата си майка.

А тя, от своя страна, ползва естественото му развитие, за да рекламира собствени теории за майчинството на други свои връстнички. Като това, че оризът е пълен с тежки метали, но вместо това трябва да бърка овесената каша за собственото си дете с отдавна отреченето от диетолозите и педиатрите по света за вътрешна консумация кокосово масло. 

Върхът обаче е името на тази рецепта - "фиаско", както сама си я определя мама Габи: 

"1 пликче замразени, обелени и нарязани праскови се смесват с 3 лъжици овесени ядки и 1 пликче замразени и нарязани сливи заедно с 1 лъжица кокосово масло и 400 мл вода. Оставя се да ври, сгъстява се и при нужда може да се пасира. Подходящо е както за захранване, така и за по-голямо дете.

Цялото това фиаско ми отнема 15ина минутки. Днес Роби ще изяде едно бурканче, а другите ще ми останат за дни, в които не ми се готви, или нямам време", признава младата родителка съвсем чистосърдечно. 

Похвално обаче е, ако се съди по останалите постове на амбициозната бъдеща детска психоложка, че не залита по хомеопатични и измислени холистични методи, за да лекува сина си, а се доверява на класическата медицина. Изненада тук няма - детето се следи от едно от светилата в родната педиатрия - д-р Радка Масларска.