Актрисата Мишел Уилямс отново чака дете

Любопитно
23:00 - 11 Май 2022
4789
Актрисата Мишел Уилямс отново чака дете

Мишел Уилямс направи съпричастни феновете си с хубавите неща, които се случват около нея. 41-годишната актриса съобщи, че очаква второ дете от съпруга си, режисьора Томас Кейл.

Това ще е трето дете за Мишел, която има и 16-годишна дъщеря от връзката си с покойния актьор Хийт Леджър.

"Изключително съм щастлива", каза актрисата пред Variety преди ден, разкривайки, че очаква третото си дете през есента. "С напредването на годините човек разбира кое е най-важното. А именно семейството. И съм щастлива, че мога да го увелича с още един член."

От 2020 г. насам Мишел и Томас се радват на сина си Харт. И предвид че момчето се ражда в пика на пандемията от COVID-19, Мишел споделя:

"Беше трудно. Но беше и един вид напомняне колко ценен е животът, че въпреки всичко той продължава. Защото, както се оказа, светът, в който сме създали нашето бебе, не е светът, в който то се появи."

Мишел и Томас се срещат на снимачната площадка на минисериала Fosse/Verdon през 2019 г., чийто режисьор е Томас. Женят се тайно през март 2020 г., само няколко месеца преди да се роди синът им.

Голямата дъщеря на Мишел - Матилда, е родена на 28 октомври 2005 г., малко след срещата на известните ѝ родители. Те обаче се разделят скоро след това - през 2007 г., а малко по-късно Хийт почива от предозиране с лекарства.