Алек Болдуин с първа роля след фаталния изстрел

Любопитно
12:58 - 02 Септември 2022
1288
Алек Болдуин с първа роля след фаталния изстрел

Алек Болдуин ще участва в постановка на пиесата "Изкуство", написана от Ясмина Реза, на Бродуей, а това се явява първата му роля след трагичния инцидент на снимачната площадка на филма "Ръст". Актьорът ще е главно действащо лице в постановката, в която участват още звездите Джон Легуизамо и Тони Шалу.

На 22 август беше излезе съобщение, че Болдуин е загубил цели 5 договора, след като застреля операторката Халина Хътчинс по време на снимки. Става ясно, че след случилото се Алек сериозно е обмислял възможността да прекрати филмовата си кариера.

Бременната му съпруга Хилария Болдуин подкрепя твърдо своя съпруг, като го смята за напълно невинен. В момента Хилария очаква седмото си дете от Алек.

Разследването по случая с убийството на Халина Хътчинс продължава, като доказателствата все още са противоречиви. Болдуин и адвокатите му, продължават да твърдят, че той не е натиснал спусъка на оръжието, с което уби операторката по невнимание, а единствено е изпробвал ударника му. Въпреки това колтът гръмна и жената беше убита на място. ФБР опроверга тази версия, тъй като направи експерименти с подобно оръжие и установи, че то няма как да гръмне само.