Александър Зверев е фен на Байерн, тренира с екип на баварците (СНИМКИ)

Тенисистът демонстрира клубни пристрастия по време на подготовката си в Ню Йорк, където участва в Откритото първенство на САЩ

Новини
13:23 - 31 Август 2019
2744
Александър Зверев е фен на Байерн, тренира с екип на баварците (СНИМКИ)

Александър Зверев е голям фен на футбола, а в частност и на немския гранд Байерн Мюнхен. Въпреки че е роден в северния Хамбург, където никак не обичат баварците, тенисистът не пропуска възможност да засвидетелства любовта си към червената фланелка.

В момента той е в Ню Йорк, където се проведжа Откритото първенство на САЩ, а Зверев тренира упорито всеки ден. Повечето тенисисти имат сключени договори с големи марки за спортна екипировка и тренират с определени фланелки и маратонки.

При 22-годишния Александър Зверев нещата стоят явно по друг начин - любовта към Байерн е над всичко. Папараците около корта го заснеха как размахва ракетата с екип на Байерн, на чийто гръб е изписана неговата фамилия и номер 8.

Тази вечер, около 18:00 часа българско време Саша Зверев, поставен под номер 6 в основната схема, ще излезе на корта срещу словенецът Аляз Бедене в двубой от третия кръг от последния за годината турнир от Големия шлем.