Американец: Светещи топки ми помагат

Разследват дали НЛО спасява мъжа от самоубийство

Мистика
18:53 - 24 Юли 2023
3865
Американец: Светещи топки ми помагат

В Северна Каролина, САЩ, бивш строителен магнат твърди, че животът му се е променил след мистериозна среща с неидентифицирани летящи обекти (НЛО). Много години по-късно историята му привлича интереса както на НАСА, така и на ЦРУ, които разследват неговия случай.

Мъжът разказва, че е посещаван от „светещи топки“ в продължение на много години. Случва се за пръв път, когато Кристофър (сега 62-годишен мъж) е на ръба на отчаянието и отива в горите на Северна Каролина с намерението да напусне този свят. Въпреки това, докато е на върха на хълм до близко езеро, той вижда нещо, което променя съдбата му. Във въздуха, на около 50 метра над хълма, витаят две мистериозни топки.

Описвайки удивителната си среща, мъжът казва: „Бях на върха на хълма и извиках „Които и да сте, помогнете ми“, но никога не очаквах да видя това, което видях“.

Оттогава тези мистериозни топки редовно посещават къщата му в продължение на много години. Естествено, подобни твърдения привличат вниманието на научни и правителствени организации като НАСА и ЦРУ, които започват да разследват тази невероятна история.

Кристофър Бледсоу не само твърди, че е виждал, но също така настоява, че е бил поканен да участва в изследването на „ефирни материали“. По време на това проучване изследователят Тим ​​Тейлър му подава парче аномален метал и наблюдава реакцията му. Мъжът казва, че реакцията му е толкова уникална, че изследователите са изумени. Не описва обаче самата реакция. Кристофър остава непреклонен и твърди, че всяка дума от историята му е истина.