Американка сънува печелившите числа

Роуз Джетър дълго време не вярвала, но накрая се сдобила с $100 000

Мистика
15:06 - 22 Януари 2020
3258
Американка сънува печелившите числа

Американката Роуз Джетър от Питсбърг, щата Вирджиния, сънува числата 7-12-14-21-27 и благодарение на съня си печели 100 хиляди долара в новогодишната лотария. Дълго време обаче жената не обръща внимание на пророческия си сън и седмици наред се опитва да го забрави.

„По някаква причина числата не искаха да излязат от главата ми. Затова реших да ги използвам за Нова година. Купих билет от машина, попълних го с числата, които се появиха в съня ми и съвсем скоро разбрах, че печеля 100 000 долара”, разказва Роуз.

През 2014 г. се случва нещо подобно със сервитьор в британски ресторант. Мъжът вижда късметлийските числа насън. Споделя тази странна според него „шега на подсъзнанието“ със собственика на заведението. Двамата решават да купят и попълнят двоен лотарийен билет със сънуваните номера. Билетът се оказва много печеливш, но собственикът на кръчмата задържа парите само за себе си.

През май миналата година жена от град Балтимор, щата Мериленд, печели малко над 100 хиляди долара. Оказва се, че тя сънува печелившите числа преди повече от 20 години. Показва й ги странен мъж в съня. Жената започва редовно да участва в лотарията с тях. Но така и нищо не печели, докато най-неочаквано се оказва печеливша със същите числа, които в съня й казва странникът.

Според психолозите така наречените пророчески сънища се дължат на човешкото подсъзнание. Необясним обаче остава фактът, че подсъзнанието може да проникне в бъдещето. А от тук следва, че всеки човек е ясновидец. Това, първо, и второ – оказва се, че бъдещето вече съществува някъде и може да се погледне в него. Което обезсилва твърденията на учените, че предсказанията са глупост.