Американка след кома: Видях Исус

Жена разказва за виденията си по време на клинична смърт

Мистика
16:52 - 09 Октомври 2019
7814
Американка след кома: Видях Исус

Виденията по време на клинична смърт и кома не са напълно разбрани от учените, но милиони хора продължават да разказват своите преживявания. Подобни истории звучат много странно и сякаш доказват възможността за живот след смъртта или съществуването на света извън нашето разбиране.

Някои хора виждат роднини и близки хора, които отдавна са изчезнали, докато други говорят за ангели и демони, за невероятни места и видения за бъдещето. Учените се позовават на процеси в мозъка и халюцинации по време на клинична смърт, но вярващите са уверени, че подобни видения не са игра на ума. Но само онези пациенти, които сами са успели да се докоснат до това тайно знание, могат да разберат и вярват в съществуването в други измерения.

Американката Финикс Хайнс прекарва 27 минути в клинична смърт. Тя си е у дома, когато сърцето й спира. Съпругът й се опитва да я съживи със сърдечни масажи, но не успява и вика линейка. На лекарите са необходими около 27 минути, за да реанимират Финикс и дори част от екипа не вярва, че може да я върне към живот. Все пак тя се събужда от комата, но не може да говори. Сочи, че има нужда от химикалка и лист хартия, за да напише съобщение за своите близки в болничната стая.

Феникс пише „Всичко е истина”, но тогава никой не разбира смисъла на това кратко послание. Когато американката най-после се възстановява напълно, тя разказва за своите видения. Разказва, че видяла и разговаряла с Исус Христос, видяла някаква черна порта и се почувствала защитена.

Сега Феникс Хайнс е уверена в съществуването на друг свят, в който всички ние попадаме след края на физическото съществуване. Доста хора споделят нейното мнение. Учените все още се позовават на кислородния глад на мозъка и други телесни процеси, които причиняват подобни видения. Такива истории нямат доказателства или факти, следователно всеки човек решава дали да вярва в историята на хората, които са били на прага на живота и смъртта. Отбелязва се също, че такива видения могат да се появят при хора, които са в опасни ситуации или са в състояние на тежка депресия.