Андреа , кого лъжеш? Ти си!

През ключалката
13:52 - 16 Август 2019
70309
Андреа, кого лъжеш? Ти си!

Доскорошната половинка на Кубрат Пулев Андреа проглуши ушите на цялата общественост със смешния си плач, че публикуваните в последния брой на седмичника "Уикенд" нейни снимки по бански са менте. Русокосата сексбомба изля горчилката си по отношение на медиите в прочувствено открито писмо, но май няма причини да се сърди на никого, освен на собствения си апетит, за сензационните фотоси.

Lupa.bg се добра до плажни снимки на едрогърдата певица от 2016-а година, на които тя позира с абсолютно същия бански, който блести във в. "Уикенд", вярно, райетата са доста по-разтегнати, но това е само благодарение на качените килограми.

2016-а срещу 2019-а година. Открийте 30-те (килограма) разлики

Иначе Андреа е известна сред почитателите си, че често ретушира кадрите си и ползва повече софтуер, за да изглежда добре, отколкото "ТАД Груп" да пробие сървърите на НАП. Наскоро така беше оплескала на фотошоп свой кадър, че огромните й бомби изглеждаха без зърна.

Не е редно толкова известна и амбициозна жена - вярно, без особен талант да пее, да се отрича от себе си. В крайна сметка дори с няколко десетки килограма повече Андреа си остава изключително секси и може да бъде сигурна, че много мъже я предпочитат точно в това рубенсово амплоа, догонваща 90-100 кг.

Дрешката е същата, Андреа се е променила...

Шокиращите снимки на Андреа от басейна