Анджелина: Не бях на себе си при раздялата с Брад

Нещо за четене
16:56 - 10 Юни 2020
2229
Анджелина: Не бях на себе си при раздялата с Брад

Любимата двойка на Холивуд - Анджелина Джоли и Брад Пит официално се разделиха преди 4 години, но темата за развода им продължава да вълнува техните почитатели и до днес. Наскоро 45-годишната звезда от "Лара Крофт" даде интервю за френското списание "Le Figaro", в което говори открито за края на връзката си с холивудския секссимвол.

„Това беше наистина сложен и труден момент, през който не можех да се позная. Просто не бях на себе си. Бях станала... как да кажа... по-малка. И макар външно да не ми личеше, чувствах се незначителна. Бях наранена и изпитвах дълбока тъга", разкри Джоли пред изданието.

Актрисата сподели, че след като е останала сама, се е наложило изцяло да преосмисли живота си. В едно обаче е била напълно сигурна, а именно че независимо от всичко трябва да бъде до децата си и да помага с каквото може в тяхното образование.

Джоли споделя, че тъкмо заради това не е можела да приема проекти, чиито снимки ще я отдалечат от синовете и дъщерите й за дълго време. Съгласява се да участва във втората част на "Господарка на злото", защото процесът по създаването му бил бърз, а и ролята на Злодеида й подействала като „вид терапия".

"Превъплъщението в подобен силен персонаж може наистина да помогне на човек в собствената му "реконструкция", когато не се чувства добре", заявява актрисата.