Антон Кутев : Горица Кожарева може да бъде новият месия на България

Бъдещето е в ръцете на тази жена, няма други алтернативи, категоричен е бившият говорител на служебните кабинети на Стефан Янев и Гълъб Донев

Политика
10:30 - 12 Август 2024
1984
Антон Кутев: Горица Кожарева може да бъде новият месия на България

„След четири месеца, ако г-жа Кожарева си свърши работата както трябва, тя може да бъде новият месия на България. Ако тя успее да направи смислено управление, да няма издънки и да дава визия и хоризонт на българите, тя може да бъде следващият човек, който да определя бъдещето. Тя или ще стане месия, или ще свърши като Главчев с 10% рейтинг, няма среден път“. Това каза бившият говорител на служебните кабинети на Стефан Янев и Гълъб Донев Антон Кутев в „Тази сутрин“ на Би Ти Ви. 

 Кутев каза, че не познава кандидата за премиер за служебния кабинет, но най-вероятно би могла да се справи със задачата.

„Изглежда добър счетоводител и професионалист. До политики и министър-председател има разстояние, много се надявам тя да успее да го извърви. В момента отчаянието е такова, че бъдещето е в ръцете на тази жена, няма други алтернативи. Много се надявам г-жа Кожарева да е осъзнала отговорността си и да успее да даде шанс на избирателя да повярва, че може да има нормално управление“, допълни Антон Кутев.

По думите му настоящата партийна система е опровергана и трябват нови субекти на политическата сцена.

 „Много е изнервена обстановката в България, хората не понасят партийната система сега, те са на границата между това да не гласуват или масово да отидат с наказателен вот. Тя или ще ги избута да не гласуват, или ще ги изкара на масов протестен вот, или ще им даде визия и бъдеще“, каза още Кутев за Горица Кожарева.