Арестуваха агресивна активистка на БОЕЦ

Милена Кишкова късала пагони на полицаи

Новини
20:01 - 06 Август 2020
1428
Арестуваха агресивна активистка на БОЕЦ

Активистката от пловдивската структура на БОЕЦ Милена Кишкова, за която нейни сподвижници обявиха, че е удряна и бита  от полицията и отведена в ареста, в момента е настанена в Психодиспансера, пише  24plovdiv.bg.

От полицията потвърдиха информацията и уточниха, че за малко е била задържана във Второ РУ, тъй като е лепяла стикери със "Свобода и справедливост", "Оставка Борисов", "Оставка Гешев" на входната врата на община Пловдив днес.

След намесата на униформени служители е прекратила действията си, но се заканила, че ще скъса пагоните на един от тях. По тази причина е отведена в районното управление. От направената справка се установило, че тя се води на отчет в Психодиспансера и е била настанявана там 12 пъти.

От МВР-Пловдив категорично отрекоха Кишкова да е била бита и обиждана, докато е била отвеждана във Второ РУП, както твърдят от БОЕЦ.

Ето какво написаха по-рано на страницата на БОЕЦ във фейсбук.

ИЗРОДИ!
Милена Кишкова от БОЕЦ-Пловдив е задържана в областната дирекция на МВР Пловдив. Удряна и бита е в колата, обиждана, унижавана и заплашвана. В момента е без заповед за задържане, личната и карта е отнета и е в ареста.
ЩЕ ПЛАЩАТ ЗА ВСИЧКО!
Споделете и нека пловдивчани да защитят Милена! Тази вечер протеста трябва да е пред МВР!
#БОЕЦ