Асоциацията на доброволците праща 20 души в Турция

Търсят се средства за обезпечаване на пътуването

Свят
16:22 - 06 Февруари 2023
1264
Асоциацията на доброволците праща 20 души в Турция

Националната доброволческа асоциация изпраща екип от 20 доброволци на помощ в Турция. Групата се състои от обучени и готови специалисти за издирване и спасяване и оказване на първа помощ.

"Имаме спешна нужда от средства, за да им осигурим гориво, консумативи, медикаменти и други неща от първа необходимост, с които да бъдат по-ефективни на терен и най-вече да осигурим тяхната собствена безопасност.

Екипът ни се готви за работа в изключително тежки условия при минусови температури като се очаква да остане там поне една седмица. Нашите момчета и момичета ще спят в полеви условия и се очаква да изпълняват много тежки задачи. Нека заедно им осигурим всичко необходимо, за да бъдат спокойни и да спасяват човешки животи! Благодарим предварително!

Можете да дарите чрез бутона в линка https://navrb.bg/ или като направите превод по сметката ни

Банкова сметка на Сдружение „Национална асоциация на доброволците в Република България“:
Уникредит Булбанк АД;
IBAN: BG11 UNCR 7000 1522 2002 11;
BIC: UNCRBGSF

Утре сутрин тръгват с бусове, предоставени безвъзмездно от наши приятели и съмишленици. Все още сме в очакване на възможност за превоз по въздух, но ситуацията е твърде сложна. Желаем на всички момичета и момчета от формированията да се върнат живи и здрави, пишат от асоциацията.