Астролог: Утре е денят Х

"Копието на Съдбата", насочено срещу християнството, този път ще се забие дълбоко в сърцето на Звяра

Астрология
18:20 - 19 Април 2024
70650
Астролог: Утре е денят Х

Грандиозни събития в световен мащаб ни чакат в събота, 20 април, смята ексцентричният астропсихолог Кирил Груев. Той от месеци предупреждава, че на тази дата предстоят изключително важни събития, които ще са решаващи за човечеството. 

Своите прогнози и астро съждения Кирил Греув публикува във фейсбук. Предлагаме ви да прочетете без редакторска намеса какво е написал този път астрологът: 

Утре, 20 април 2024г., е денят "Х", за който съм писал преди доста месеци... Денят, наситен с най-много опасност за бъдещето!

Няма и две седмици след голямото Слънчево затъмнение над Америка и тя ще гласува голяма военна помощ за три региона, подкрепяйки неофашизма там - Украйна, Израел и териториите около Тайван! Разбирайте, това са пари за поредните атаки на ултраглобализма, срещу Русия, Иран, Китай - ядрото на "БРИКС"!

Предричам велик крах на тоталитаризма на глобалисти и ултраглобалисти.... който ще започне от утре - натам - за едно по-светло бъдеще!

Разбира се, първо ще има сериозна криза - най-вече на Запад.... макар те да искат да пренесат проблемите си на Изток...

ТОВА Е ЗАСЕГА - УМИРОТВОРЯВАЙТЕ, доколкото можете, жежката атмосфера. 
===
По-долу в илюстрацията е астрокартата, която аз наричам "дамоклев меч", или още по-правилно за момента е - "Копието на Съдбата"..... което отново насочено срещу ХРИСТИЯНСТВОТО, този път ще се забие дълбоко в сърцето на Звяра!