Астрологът Хули Леонис представи новата си книга „Тайните на Марс”

Стотици читатели се наредиха на опашка за автограф

Астрология
21:17 - 22 Септември 2021
2300
Астрологът Хули Леонис представи новата си книга „Тайните на Марс”

Хули Леонис, един от най-популярните астролози в България, познат с дългогодишната си практика и иновативен метод на работа, представи новата си книга „Тайните на Марс” в пространството на Sofia Summer Fest. 

Автор е на книгите „Пътят на душата през зодиака“, „Луната – нашата истинска същност“, „Уроците на Сатурн“, „Ретроградните планети“, „Очевидната скрита истина за любовта“ , „Очевидната скрита истина за емоциите“, „Преходът към себе си“, „Очевидната скрита истина за секса“ – всичките издадени от издателство „Апостроф“.

Издателката Виктория Бисерова и Хули Леонис


Марс е моторът в нашето съществуване. Той задейства процесите и определя както темпото, така и начина ни на действие. Без да познаваме неговите особености и сила, трудно бихме могли да подредим пъзела на собствения си живот и да се свържем с личната си истина.

Тази книга е път навътре към собственото ни Аз. С уникалното си усещане и интерпретация на астрологията Хули Леонис ни разкрива всичко, което трябва да знаем за една от най-важните планети в рождената ни карта.

Певицата Христина Живкова, китаристът Мирослав Найденов и Хули Леонис

Астрологията е гениално езотерично познание, което може да бъде изучено технически от много хора, но от малцина може да бъде разбрано реално и в дълбочина, така че да ни помогне да открием себе си и да живеем по-добре.

Позицията на Марс в рождената ни карта показва по какъв начин реализираме енергията си в живота. Буквално преведено, тя е индикация за това какво ни активира и мотивира да действаме и какви ще са реакциите ни в дадена ситуация.

Стотици читатели се наредиха на опашка за автограф от известния астролог

Марс, разбира се, се свързва и със секса. Той показва как общуваме сексуално с другите, какво ни харесва и ни носи удовлетворение. Всичко това е Марс. Затова между тези корици ще откриете едно от най-важните познания в живота си. Позволете си да потърсите и да намерите себе си!