Бандаловски скочи на Стойчо Младенов: С наемници и анонимници - толкова!

С 11 българчета пак щяхме да сме втори, отсече защитникът

Спорт
17:15 - 21 Март 2022
2050
Бандаловски скочи на Стойчо Младенов: С наемници и анонимници - толкова!

Бившият капитан на ЦСКА - Иван Бандаловски, не можа да преглътне вчерашното поражение на армейците с 0:2 в Пловдив от Ботев, което до голяма степен изпари надеждите за титла на "Армията".

Защитникът, който е и бивш национал на България, изрази позицията си в профила си във Фейсбук, а под поста се разрази истинска буря от коментари и дискусии по темата.

"С тези 10 титуляри наемници и то анонимни, толкова... Турица и Йомов все едно си играят в чужбина... Мухар, Кухар, Бусатковци, Юги, Вилсхудковци и тем подобни герой, нормално да има и отлив на публика.

Гарантирам, че с 11 българчета ще сме отново 2-ри или 3-ти, другото е прах в очите на хората и грешна политика, и ще си кретаме, ама с мислене от 90-та година и куци пилета толкова.

Жалко за милионите червени принудени да гледат тези бежанци от всички краища на света, дошли да си вземат заплатката и след 2 години няма никой да помни, че са играли в ЦСКА, жалко и за самия български футбол, национален отбор и българските момчета с талант", написа Иван Бандаловски.