„България Еър“ променя полетите си до Тел Авив заради обстановката в Израел

Промените са направени с цел опериране на авиокомпанията в светлата част на денонощието

Актуални новини
19:52 - 05 Август 2024
856

Поради продължаващата усложнена обстановка на територията на Израел, и с оглед гарантиране сигурността и безопасността на всички пасажери и екипажи на „България Еър“, националният превозвач бе принуден промени полетната си програма за периода от 4 август до 9 август 2024 г. Това съобщиха на своята интернет страница на националния ни авиопревозвач. 

Промените са направени с цел опериране на авиокомпанията в светлата част на денонощието вследствие на засилените мерки за безопасност във въздушното пространство над Израел, уточняват от компанията. 

Ето и детайлният списък с изпълнение на полетите на „България Еър“ между София и Тел Авив за периода от 6 до 9 август, както следва:

6 август – анулирани полети

Анулират се полети FB 571/2 между София – Тел Авив.

8 август – по разписание

Полетите се изпълняват по разписание - FB571: София до Тел Авив – 15:50 ч.; FB572: Тел Авив до София – 19:00 ч. местно време.

9 август – нови часове

Полет FB573: София до Тел Авив ще се изпълни в 05:10 ч.; Полет FB574: Тел Авив до София ще се изпълни в 08:40 ч. местно време. 

Молим всички пасажери да се информират своевременно за обстановката и да следят за актуална информация както на уебсайта и в социалните мрежи на „България Еър“, така и през летищата, призовават от авиокомпанията. 

„България Еър“ следи ситуацията отблизо и прави всичко възможно да изпълнява полетите между България и Израел, следвайки мисията си като национален превозвач да предложи възможност за превоз и пътуване дори в най-непредвидимите обстоятелства, съобщава още авиокомпанията. От там призовават пътниците да следят сайта и социалните мрежи на „България Еър“ за актуална информация относно полетната програма на авиокомпанията.