Беър Грилс едва не загина заради... пчела (ВИДЕО)

Инцидентът станал, докато шоуменът снимал епизоди от шоуто „Островът на съкровищата”

Любопитно
14:02 - 30 Август 2019
3323
Беър Грилс едва не загина заради... пчела (ВИДЕО)

Лекари едва спасили живота на Беър Грилс, който бил ужилен от пчела на отдалечен тихоокеански остров, написа британският в. "Сън".

Инцидентът е станал, докато шоуменът снимал епизоди от шоуто „Островът на съкровищата”. Четиридесет и петгодишният бивш служител на силите за специално предназначение на Обединеното кралство е получил алергичен шок заради ухапването и е започнал да се задушава. Той бързо е бил транспортиран в болница.

Лекарите са инжектирали пациента с противоотрова и състоянието Беър Грилс се е нормализирало. Продуцентите на шоуто са заявили, че временно прекратяват снимките, въпреки настояванията на Грилс.

Популярният британски пътешественик и експерт по оцеляване Беър Грилс стана доби популярност у нас, след като извърши серия нарушения при заснемането на филм в Рила. 

Снимките на филма със заглавие "Планината Рила – България – В дивата пустош с Беър Грилс и Дерек Хъф" продължават два дни през юни 2017 г. Територията, на която се снима, е защитена. Екипът обаче извършва редица нарушения. Сред тях – плуват в Каракашевото езеро, палят огън и ловят животни.

Грилс и компания ловят жаби, палят огън и ги приготвят на него. Уроците им обаче са в нарушение на закона, подчертаха през февруари 2019-а от екоминистерството.