Беда: Зетят на Слави д-р Трифонов бил на косъм от смъртта

Пулмологът повален от тежка пневмония, спрял да преглежда

Новини
16:30 - 08 Септември 2022
5556
Беда: Зетят на Слави д-р Трифонов бил на косъм от смъртта

Зетят на Слави Трифонов – известният пулмолог Владимир Трифонов, е бил на косъм от фаталния край. По ирония на съдбата, съпругът на каката на Дългия закъсал сериозно със здравето, повален от тежка пневмония.

Медикът бил толкова зле, че седмици лежал на легло, спрял и прегледите на пациентите си в клиниката в Плевен, в която работи. Колегите му твърдят, че почти никога медикът не е отсъствал от работа и за първи път му се наложило да отсъства толкова дълго време. 

Както самият шоумен е споделял неведнъж, със сестра му Петя са изключително близки. Слави обаче разчита сериозно и на подкрепата и на зет си Владимир, който се включва в лечението му. Тъкмо на доктора-роднина, Дългия е доверявал тежките си здравословни проблеми, които го принудиха да живее отшелнически живот в палата си в „Бояна“, пише "Ретро".

Не е тайна, че милионерът от Учиндол от години се грижи за фамилията си и е готов да уреди всеки финансов проблем на сестра си. Твърди се, че докторът – зет на Слави, взима солидна заплата от болницата като авторитетен медик, докато Петя получавала под 1000 лева месечно на длъжността рентгенов лаборант.

Това обаче не пречи на семейството често да се глези с воаяжи до Тайланд, Дубай и други екзотични дестинации. Понякога ги придружава и майката на Дългия – Здравка, за която Слави се грижи всеотдайно.

Трифонов спонсорирал племенника си Теодор, за да учи в чужбина. Момчето е спрягано за наследник на богатството му. Вместо обаче да се труди, младежът запълвал времето си с развлечения и обиколки из оборотните столични заведения.