БЕЙБИ БУМ: Виж кои актриси ще стават майки (СНИМКИ)

Любопитно
22:26 - 05 Юни 2020
6425
БЕЙБИ БУМ: Виж кои актриси ще стават майки (СНИМКИ)

Истински бум сред родните актриси се задава в края на годината у нас, забеляза Lupa.bg. Актрисите Луиза Григорова, Евелин Костова и Весела Бабинова очакват първородните си деца. Първа радостната вест призна Луиза Григорова. Тя съобщи хубавата новина сама, като публикува снимка от прегледа си с ехограф и към нея написа: "Туй то... Чакаме си новата версия."

Луиза е вече в шестия месец от своята бременност и очаква момче, което ще се роди в края на лятото. Актрисата и режисьорът Мартин Макариев си казаха "да" през лятото на 2017 г. Сватбата беше на морето.

Припомняме, че двамата са се запознали около работата си по "Август е септември", песента на Миро. Докато двамата започнат да гледат по различен начин един на друг, минават почти две години. Сериалът "Дървото на живота" е мястото, където пламват искрите помежду им.

Кумата на Луиза - актрисата Весела Бабинова също обяви, че ще става майка. Звездата публикува снимка, на която показва наедрялото си коремче и написа шеговит текст: "Знаех си, че за лятото ще съм във форма". 

Бащата е актьорът Владимир Зомбори. Весела веднага беше затрупана с много поздравления и пожелания.

"Най-прекрасната форма!", "Йей! Честито! Да сте здрави! Ще си бутате количките с Луиза!", пишат потребителите в Инстаграм.

Преди дни тяхната колежка Евелин Костова от летния сериал „Съни бийч“ също призна, че е бременна с първото си дете. Това разкри самата звезда, като публикува в социалните мрежи своя снимка, на която се личи бременното й коремче.

"Трима сме и още един е напът към нас", написа Костова под кадъра, на който е заедно с приятеля си – актьорът Михаил Петров, и кучето им. Първата искра между бъдещите родители пламнала още през 2009 г., когато двамата се засекли на театрален фестивал в Царево.

„В първия ден има шествие, на което се маскираме. Аз се бях маскирала като каубойка, имах пистолети. Обикаляхме с него по магазините, купувахме си бира, а след всяка изпита бира отивахме отново до магазина и правехме импровизиран обир. Влизахме в магазина и казвахме : "Всички на земята. Това е обир". Никога никой не ни вземаше насериозно“, връща лентата назад Костова.