Бивша веганка мина на месо и разгневи екс събратята си

Нейни фенове и последователи в социалните мрежи остро я разкритикуваха и я обвиниха в лицемерие

Новини
14:09 - 09 Декември 2019
2708
Бивша веганка мина на месо и разгневи екс събратята си

Бившата веганка и влогърка в YouTube Алис Паркър обяви, че започва 30-дневно предизвикателство и ще яде само месо и животински продукти. Рязката смяна във възгледите и диетата ѝ предизивка вълна от възмущение от други вегани и нейни последователи в социалните мрежи, пише The Independent.

Алис Паркър, която има повече от 203 000 последователи в Instagram, качи видео в YouTube, обяснявайки, че е прекарала последните 30 дни на месна диета, което включва хранене само с месо, яйца и риба. До този момент тя е била на строга веганска диета от близо пет години.  

YouTube влогърката от Кънектикът, САЩ, обясни във видеото и ползите, които е забелязала от яденето на месо. "Чувствам се по-комфортно в тялото си, имам повече енергия през целия ден", споделя Алис Паркър.

Преди да качи видеото, влогърката обяви новата си диета и със снимка в Instagram пред чиния със сурово месо. Нейни бивши фенове и последователи в социалните мрежи обаче остро я разкритикуваха и я обвиниха в лицемерие спрямо животните, планетата и собствените ѝ възгледи.

Това не е първият път, в който Паркър се озовава в центъра на вегански скандал. Преди време тя беше обвинена от феновете си, че публикува кулинарни рецепти с яйца. Въпреки бурните реакции сега и критиката на веган обществото в социалните мрежи, младата влогърка е решила, че ще продължи да се храни с месо и да следва диета на основата на животински продукти.

„Забелязах достатъчно ползи от храненето по този начин, които да ме накарат да продължа да ям животински храни“, казва тя в най-новото си видео.