Бившата на Еминем пак посегна на живота си, спасиха я

През ключалката
15:53 - 14 Август 2021
10339
Бившата на Еминем пак посегна на живота си, спасиха я

Бившата съпруга на американския рапър Еминем – Ким Скот (Кимбърли Ан Скот) попаднала в болница след опит да сложи край на живота си, съобщава порталът TMZ, позовавайки се на собствен източник.

Известно е, че на 30 юли съседи са повикали полиция и медицински екип в дома на Ким в Мичиган, съобщавайки за суицидно поведение на жената. По думите на информатора, 46-годишната екс съпруга на хип-хоп изпълнителя била толкова агресивна, че се наложило служителите на реда да я усмиряват, а лекарите така и не могли да осъществят преглед на място.

По пода на дома имало много кръв. Жената била временно хоспитализирана, а в момента продължава възстановяването й в домашни условия. Скот не за пръв път изпада в подобна ситуация: през 2015 г. тя катастрофира, а по-късно обяснява, че не е било автопроизшествие, а опит за самоубийство.

Ким Скот и Еминем се запознават като ученици в края на 80-те, а през 1999 г. се женят. След 2 години двойката се разделя, а през 2006-а пак се събира, но новият им брак продължава едва няколко месеца. Бившите съпрузи имат 25-годишна дъщеря Хейли Джейд.
Детето на Кимбърли от друга връзка, което Еминем осиновява, пък се обяви за небинарна личност и поиска да го наричат Стиви Лейн, пише The Sun.

19-годишният музикант, който преди се идентифицирал като жена и се наричал Уитни, разрешава да се обръщат към него както в мъжки, така и в женски род, а също и в множествено число - „те“. Биологичният му баща е татуист, който нееднократно попадал в затвора, а миналата година починал на 40-годишна възраст. Еминем осиновява Уитни/Стиви още през 2005 г.