Бившата на Джизъса прави масажи с щастлив край

Футболистът не дава и пукната пара за издръжка на децата си и тя е притисната до стената

Новини
22:35 - 30 Ноември 2023
55840
Бившата на Джизъса прави масажи с щастлив край

Първата официална жена на Благой Георгиев е притисната до стената финансово. Бившият футболист с много татуировки на няколко пъти вече се жени и развежда, а след това не понася отговорност за децата. Такъв е и случаят с Христина Витанова гимнастичката, която имаше късмета първа да опознае Джизъса и първа да се опари от него.

Двамата не са заедно много време, а през този период той прекара още редица мадами през олтара и брачното ложе, като на повечето от тях направи и деца.

За разлика от Есмер Омерова, Христина Витанова няма богати родители и трябва сама да се грижи за хлапетата и да осигурява финансирането.

Джизъса не им дава и стотинка, като това е обществена тайна, което е принудило Витанова да започне работа като масажистка. Но не какви да е масажи, а с щастлив край правела. Тя така се влагала в новото си амплоа, че клиентите оставали предоволни и оставяли яки бакшиши.

Само че Витанова не прави еротичните масажи, за които всички си мислят при прочита на "щастливи", а такива за подмладяване и основно на жени. Оказа се, че една от редовните й клиентки е певицата Анелия.

"Наистина е със златни ръце и е научила уникална техника. Тръгвам си щастлива и хубава всеки път", споделила пред свои близки чалгаджийката.