Богдана Карадочева празнува 70: На морето съм , щастлива съм!

Легенди
14:35 - 19 Юли 2019
5680
Богдана Карадочева празнува 70: На морето съм, щастлива съм!

Специален юбилей празнува днес естрадната любимка на няколко поколения българи Богдана Карадочева. Навръх 70-ия й рожден ден днес, алт №1 на родната сцена намери няколко минути, за да сподели празничното си настроение пред  Lupa.bg

„На морето съм. На нашето си море. Прекрасно е - синьо небе, чудесно време. Сбъдна се желанието ми и се чувствам супер”, сподели певицата. Но не пожела да каже точно в кой курорт ще се лее шампанското за специалната дата.

„Не казвам, нека остане тайна”, през смях помоли певицата.

Богдана не скри, че само край вълните се чувства толкова щастлива и вдъхновена. До последно не знаела дали ще пътува за празника си, но в крайна сметка със Стефан и техни близки приятели стегнали багажа и тръгнали. Певицата имала желание да сподели празника си и с едни от най-близките си приятели Васил Найденов и Ивайло Манолов, който празнувал рожден ден вчера на вилата си в Гърция на 18 юли, но примата се тревожела от бурите в южната съседка и в крайна сметка избрала българското Черноморие.     

 

За юбилея Богдана си пожела здраве и любов - за себе си и за хората, които обича. И закачливо обясни, че се чувства млада и цифрата изобщо няма значение за нея. „Нека да се обичаме. Това е най-важното. И да бъдем по-добри един към друг”, мечтае Карадочева.

Равносметката на изпълнителката на „Дано, дано” е оптимистична, защото е имала много поводи за гордост през изминалата година. „Синът ми Лъчезар ме зарадва много с чудесния си филм, а съпругът ми Стефан - с големия си юбиилеен концерт”, радва се певицата.

Тя все още не е получила подаръците за празника, това ще стане довечера в нейно любимо заведение на морския бряг.