Богомил Бонев бесен от отпадането на Нона: "Денсинг Старс" е нагласено, пробутват свои хора!

Жената на Свилен Ноев работи в шоуто, твърди бившият вътрешен министър

Шоу
11:31 - 07 Март 2024
6571
Богомил Бонев бесен от отпадането на Нона: "Денсинг Старс" е нагласено, пробутват свои хора!

Снощи поредният отпаднал от шоуто "Денсинг старс" беше певицата, актриса, че и бивш червен депутат Нона Йотова. Съпругът й Богомил Бонев, известен със странните си изцепки в социалните мрежи, н е се посвени да обвини шоуто в шуробаджанащина. Според генерала битката е била нагласена, за да загуби жена му.

Тя излезе в битка със Свилен Ноев от "Остава" и въпреки че не се представи особено добре, далеч превъзхождаше своя почти неадекватен съперник и би трябвало да остане в шоуто, поне според повечето потребители.

По този повод бившият вътрешен министър Бонев написа в профила си, че си е отдъхнал и че най-сетне ще си прибере жената вкъщи, за щастие без много сериозни травми от танците.

Генералът навсякъде вижда конспирации

И захапа продуцентите: "Е, трудно ще си тръгне Свилен, след като жена му е редактор в предаването". Тези думи предизвикаха скандал и потребители нададоха рев срещу продукцията.

Самата Нона Йотова влезе в образа на Лайза Минели, за което мъжът й отново се пошегува, че е завел в студиото Нона, а се прибира с Лайза - кой като него. И добави, че още в началото е помолил Илияна Раева да скъса половинката му още първия път, но треньорката на художествените ни гимнастички моментално му отказала.