Бойко Борисов: Аз съм зависим само от Господ! (НА ЖИВО)

За да има правителство, местната власт трябва да си свърши работата, смята лидерът на ГЕРБ

Топ
17:27 - 23 Септември 2024
5225
Бойко Борисов: Аз съм зависим само от Господ! (НА ЖИВО)

Зависими сме били?! Аз съм зависим само от Господ. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с актива на Боровец. 

"На тези избори местната власт трябва да си свърши работата, за да има правителство, обясни той. - Зависим може да бъде само този, който е слаб. Ние, когато сме първи, когато сме победители, не можем да бъдем зависими."

"Днес решихме и направихме анализ на резултатите от предишните избори, провокирани от желанието, когато от раз ни избираха да управляваме. Решихме да не обръщаме внимание на това какво правят другите. Затова сложихме кметове в листите. Можем да гарантираме, че най-малкото ще бъде свършено от това, което е подадено като проекти. В противен случай 4 г. нищо не се случва. Вчера на празника на независимостта слушах разни знайни и незнайни коментатори - говорят разни неща. В София и във Варна се случваха всички неща, които касаеха Западните Балкани", коментира Борисов.

"Две неща са патент на ГЕРБ. Едното е сигурността. България е най-сигурната страна. В много страни има вечерен час за децата, а България е рай. Второто нещо, което ГЕРБ е направил, това е образованието. Не мога да изброя всичко, което сме свършили. Там сме изключително силни и ще надградим", добави той.

"Работим добре с ДПС в парламента, но преди работехме и с Доган добре. Мога да работя с всеки, който работи за България. Новините започват и свършват с Пеевски. Нашите ще започват с образование, със здравеопазване. Ние не сатанизираме никого. В момента Пеевски има най-стратегическия пиар, атакува Радев и е първа новина всяка вечер. Ние искаме да рекламираме с това, което показваме. Който иска да е с нас, е наш партньор. ГЕРБ може и иска да управлява добре в името на хората. Но ако не го направят, ще отидем на следващи избори", каза още Бойко Борисов.