Боян Расате пред Lupa.bg: Съпротивата на бялата раса ще се засилва

Нормалните хора се радват за случилото се в Нова Зеландия, споделя националистът

Коментар
14:43 - 15 Март 2019
3781
Боян Расате пред Lupa.bg: Съпротивата на бялата раса ще се засилва

Светът е потресен - над 40 души бяха разстреляни показно в две джамии в Нова Зеландия. 28-годишният Брентън Тарант е един от атентаторите. Той беше арестуван, както още негови сподвижници. Lupa.bg потърси за мнение Боян Расате - българският националист, който никога не спестява нещата и говори директно.

Това е следствие. Нека върнем лентата по-назад. Защо се случи? Същият въпрос се същото в Норвегия. Актът в Нова Зеландия е връщане на бумеранга и своеобразно отмъщение, за всичко което се случваше преди с нашите хора, с бялата раса. Голяма част от европейската раса е с промито самосъзнание и мислене, но това не означава, че съпротивителните сили на християните и на белия човек са тотално унищожени.

Не ми е странно, че се случва в Нова Зеландия, тъй като там промиването на мозъци не е достигнало до такава степен. От 1943 г. насам се работи върху това промиване на мозъци - белият човек да стане овца и да отиде на заколение, когато на насилието не отвръщаш с насилие.

Рано или късно и Европа ще се събуди!

Този атентат няма да е инцидент. Старият континент ще отвърне на удара рано или късно. Либералната мултикултурна лудост, която управляващите политици в Европа упражняват върху населението на Европа, не може да продължи вечно. Либералната демокрация със своето безумие и лудост ще се самоунищожи. Съпротивата на хората, която вече е започнала, ще се засилва.

Има едно голямо разминаване между реакциите на населението и управляващите среди. Сега ще започнат да се надпреварват да обсъждат и осъждат този атентат, ще се ронят крокодилски сълзи, все едно никога преди това не е имало атентати - убийства, врязвания с камиони на обществени места и т.н. Те ще бъдат забравени, ще се концентрират върху това, което се случи в Нова Зеландия.

Обществеността, изключвайки онази, манипулирана от казионните медии, ще се радва вътре в себе си, че е получено възмездие за онези, които са били убити преди време. Далеч съм от мисълта, че тези, които са убити в джамиите, са виновни или престъпници. В такава война, която вече започна, най-големите жертви са невинните и цивилните. И тези жертви, в джамията, ще лежат на съвестта на онези мултикултурни и либерални идиоти, които управляват света.

Сега ще започнат да се изкарват стари случаи, да се пояснява колко е опасен радикализмът, ксенофобията и това ще го въртят по медиите доста време. Ще бъде център на внимание доста време. Ако беше обратното - радикални мюсюлмани убиха хора в църква, щяха да престанат да говорят и да пишат до два дни, а след това да запълнят хрониките си с някакви други безумия и тривиални неща.

Ще започнат упражненията, че на насилието трябва да отговаряме с любов, а не с омраза. Че убиецът е психопат, че е имал тежко детство, баща му е бил хомосексуалист, който го е изнасилвал като малък, че е имал проблеми в училище. Върнете лентата назад и ще видите за такива неща какво е изписано - от случая Брайвик, като се мине през Хитлер. Всичко, което можеше да им се препише като недостатък, бе направено.