Божков вкара и агент Китин в сутрешната си емисия "разкрития"

Крими
08:23 - 08 Юли 2020
8291
Божков вкара и агент Китин в сутрешната си емисия "разкрития"

Олигархът-беглец в Дубай Васил Божков реши да замени себе си в тазсутрешната "емисия" обвинения срещу правителството с образа на своя верен другар - Георги Попов, за когото е известно, че пребивава в емирството заедно с екс хазартния бос. 

Агент Китин, както е по-популярен, се явява в ролята на свидетел за срещите между началника си Божков и финансовия министър Владислав Горанов. "Свидетел, който не може да бъде заглушен", пък пише за него милиардерът. Официалният собственик на "Левски" преди джиросването на акциите на футболния клуб на Наско Сираков отправя следните твърдения във видеоклип (запазваме оригиналния правопис на стенографирания текст от фейсбук страницата на Божков - б.р.): 

"Не веднъж се е случвало, беседвайки в кабинета на г-н Божков, той да прекъсне разговора, казвайки, че трябва да отиде на среща с Влади. А нашите обсъждания, ще продължат в колата по пътя към Министерството. Тръгвайки за срещата, той взимаше със себе си предварително подготвен подаръчен плик или слагаше множество пачки с банкноти от 500 евро в якето си и в джобовете си. Г-н Божков влизаше в Министерството без всякакви формалности. Без проверка на багажа му и на самия него. Срещите му траеха пет, десет, до 15 минути. Илизаше носейки единствено традиционната си пура."