Брижит Макрон показа завиден бедър на яхта

Любопитно
11:57 - 19 Август 2024
2185
Брижит Макрон показа завиден бедър на яхта

След няколко месеца на напрегната политическа обстановка във Франция, свързана с разпускане на парламента и избори, както и широко обсъжданото откриване на Олимпиадата в Париж, семейство Макрон намери промеждутък във времето до закриването на Игрите, за да отиде на почивка.

В интернет се появиха кадри на двойката от лятната резиденция на френския държавен глава - древната крепост Брегансон. Това е мястото, където папараците идват всеки август, за да направят нови снимки на Еманюел и Брижит Макрон.

Кадри на 71-годишната президентша в син бански костюм на яхта показват, че тя е в прекрасна форма и се наслаждава на миговете спокойствие със семейството си. Брижит гледа как внучката є Ема си играе в морето, а дъщеря й Лоранс се припича на палещото слънце със своя спътник Матийо. Първата дама опитва местен сладолед на крайбрежната улица, прави водни процедури, спортува, разхожда се с кучето Немо.

Стегнатата фигура на Брижит се обсъжда от много години, както и стройните є крака. На официални приеми тя ги подчертава с поли над коляното, а на почивка - с цели бански костюми. Мадам Макрон постоянно се поддържа в добра форма: на снимки от август 2024 г. и 2020 г., публикувани в медиите, се вижда, че тя няма нито грам или сантиметър наднормено тегло.