Бургаски абитуриент се хвърли от 11-ия етаж след любовен скандал

19-годишният младеж се скарал с гаджето си и без да мисли много, се метнал през парапета

У нас
17:10 - 16 Юли 2020
2489
Бургаски абитуриент се хвърли от 11-ия етаж след любовен скандал

19-годишният Симеон Кобарелов - абитуриент от ПГМЕЕ (познато още като Механотехникума) в Бургас е сложил край на живота си рано тази сутрин, след полет от 11-ия етаж, съобщи Флагман.бг.

Инцидентът е станал на ул. „Оборище”, където се намират единствените два многоетажни жилищни блокове в района.

По информация на Флагман.бг, около 2:00 ч., в разгара на купона, организиран от група приятели, Симеон се скарал с любимата си и по необясними до момента причини, това довело до взимането на фаталното решение. Без да бъде забелязан от някой от компанията си, младежът излязъл на задната терасата и без да мисли много, се хвърлил през парапета. Той е полетят от повече от 28 метра и се е приземил на асфалта.

Ударът в земята е бил фатален за 19-годишния бургазлия, младежът не е имал шанс да оцелее. Около 10 минути след скока, на място е пристигнала линейка и полицейски екип от Първо РУ.

Униформените отцепили района, а медиците просто констатирали смъртта на Симеон. По информация на Флагман.бг, момчето живеело в съседен блок. Полицията все още разследва случая, разпитват се и приятелите на загиналия, които са в шок от случилото се.

 По-късно днес ще бъде извършена аутопсия, която ще покаже дали в кръвта на младежа има наличие на наркотици или алкохол, което би могло да обясни прибързаното решение на 19-годишния бургазлия да сложи край на живота си.

Според източници на Флагман.бг обаче Симеон Кобарелов се раздалечавал от тийнейджърите, които употребяват наркотици. Той бил спортна натура и харесвал уличния фитнес.