Бургер с леберкезe и зеле
за 2 броя, 20 мин
Кухня
08:19 - 31 Август 2020
2572
Продукти
200 г зеле
сол, черен пипер и оцет на вкус
1-2 с.л. зехтин или олио
4 филии хляб от ленено семе или друг по избор
2 с.л. масло
80 г леберкезе на тънки резенчета или друг пресен колбас
2 яйца
Приготвяне
Зелето се нарязва на тънки ивици, подправя се със сол, оцет и зехтин.
Филиите хляб се намазват тънко с 1 с.л. масло и се покриват със зелевата салата.
Разпределят се отгоре резените леберкезе.
Яйцата се изпържват на очи в останалото разтопено масло, подправят се със сол и черен пипер.
Слагат се най-отгоре в бургерите.
Очаквайте готварска книга 84 стр. "Българска трапеза" с най-любимите ни ястия. 125 рецепти в традиционен и в модерен стил.