Чалга елитът взриви Пловди в за ЧРД 18 на "Планета" (СНИМКИ)

Нещо за четене
08:26 - 04 Декември 2019
10321
Чалга елитът взриви Пловдив за ЧРД 18 на "Планета" (СНИМКИ)

Щур купон сътвориха снощи в пловдивската зала "Колодрума" певците на "Пайнер" за 18-ят рожден ден на телевизия "Планета". 2000 почитатели на чалгата аплодираха любимците си. Въпреки липсата на част от звездите като Фики Стораро, Галена, Емилия, Преслава, Джена останалите се постараха да запълнят липсата им подобаващо.

Направи впечатление шикозните тоалети на певиците. Анелия, Галин, Райна, Милко Калайджиев, Илиян, Борис Дали и останалите взривиха залата с хитовете си за радост на феновете си.

Концерта изгледа и собственикът на "Пайнер" Митко Димитров, който седеше в компанията на изглеждащата ослепително сред публиката Ивана. Самата звезда написа следния коментар за ролята си на зрител на събитието: "Ехаа, за първи път от 20 години да съм срещу сцената за кураж на младото поколение, заедно с шефовете."

Само час след края на концерта най-големите попфолк звезди се събраха да отбележат рождения ден на телевизията в гръцкия ресторант в комплекса 5POINTS. Сред тях бяха имена като Цветелина Янева, Мария, Деси Слава, Тони Стораро и синчето му Емрах.

Всички те купонясваха в компанията на инж. Митко Димитров. В ресторанта празнуваха и много от новите имена на компанията, които миналата вечер в Пловдив направиха дебюта си на голямата сцена.