Чудо: Исус се появи в Англия

Неръкотворен образ на Христос изникна върху дърво

Мистика
16:32 - 29 Май 2019
4385
Чудо: Исус се появи в Англия

Чудесата се случват най-често там и тогава, когато са най-малко очаквани. Едно от доказателствата за това е появата на Исус Христос в двора на британци. Образът на Спасителя изниква върху голям труп от дърво, приготвено за цепене.

Джон Диксън цепел дърва с брат си под сайванта на семейната къща. „Всичко вървеше както обикновено. Но в един момент почувствах необикновен прилив на сили. Не обърнах внимание, защото от опит знам, че така действа работата на чист въздух. С  брадва в ръка аз се чувствах щастлив. Нарязахме трупите и започнахме да ги подреждаме. И тогава видяхме чудото”, разказва вдъхновено британецът.

На един от все още неразсечените трупи братята виждат лицето на Исус Христос. Гледат го и не могат да повярват на очите си. „Мислех, че е жив срещу мен и ми говори”, разказва Джон Диксън. Брат му е не само изненадан, но и уплашен. „Вперихме поглед в това видение и не можехме да откъснем очи от него. И, отбелязвам, нито аз, нито брат ми, не се считаме за религиозни хора, ние сме просто християни по рождение, които дават малко значение на вярата”, казва Джон.

Чудото се случва преди дни и братята още не могат да решат какво да правят с парчето дърво, на което се появява като жив образът на Исус Христос. „Не бих изгорил това дърво. Кай знае какво означава този знак. За мен той е добър, а добрите знаци не се унищожават, защото това е грях дори от чисто човешка, а не религиозна гледна точка”, допълва британецът.