ЧУДО! Поглъща 3000 калории в минута и е все така кльощав

Нова мания с амбиции за “спорт” завладява Великобритания

Новини
20:23 - 14 Юни 2019
3375
ЧУДО! Поглъща 3000 калории в минута и е все така кльощав

Нова мания с амбиции за спорт си проправя път във Великобритания. Британци поглъщат колосални количества храна, но си остават все така слаби, за ужас на вечно мрънкащите как всичко им се лепи.

Адам Моран, Лия Шуткевър и Кайл Гибсън са най-добрите сред добрите в новата “спортна” дисциплина. Те не се състезават на пистата или стадиона, а на масата, пише британската преса.

Тройката се впуска в екстремно поглъщане на колосални количества храна за кратко време. Те унищожават по 3000 калории, колкото е еквивалентът на количеството храна за физически активен мъж за цял ден, само за броени минути. Вече са поставили национални и международни рекорди и дори Книгата на Гинес им е посветила няколко записа. 

След широката популярност на Острова сега суперядящите са отправили взор към Америка, където новата мания също придобива широка популярност.

Бившият брокер Адам Моран от Лийдс е зарязал доходната си работа като брокер, за да се отдаде на манията по бързо унищожаване на калории, при това на пълен работен ден