Чудо с кръгли облаци стресна Владивосток

Отрова от НЛО или звездни портали „висят” над града?

Мистика
18:32 - 09 Април 2019
2773
Чудо с кръгли облаци стресна Владивосток

Два идеално кръгли облака в блестящ бял цвят надвисват над Владивосток в началото на април, съобщават руски медии, получили от жители на града множество снимки на необяснимото явление. Загадъчните небесни кръгове били с огромни размери и само наподобявали на облаци.

Очевидци от улица „Работническа” във Владивосток се кълнат, че не е възможно да са природно образувание и вероятно имат неземен произход. Като доказателство се изтъква, че няма как кръговете да са следи от самолети, защото въздушните возила оставят прави, а не кръгли линии след себе си.

Във Владивосток бързо се разнася мълвата, че далекоизточната столица на Русия е посетена от извънземни, които се крият, но оставят след себе си следи, наподобяващи кръгли облаци. Много жители приемат теорията за пришълци от други светове и планети.

Не всички обаче са спокойни от наблюдаваното явление. В града се носят слухове, че извънземните тровят Владивосток с химикали, спускани от кръглите облаци. Има и такива, които смятат, че необикновените бели кръгове в небето са портали към други измерения в огромната Вселена. Местните жители все пак се успокояват, когато кръглите облаци постепенно се разтварят в небето и изчезват около час след появяването. Очаква се становището на учените за странните форми в небето.