Чуйте новия хит на Ирина Флорин и Homelesz (ВИДЕО)

Парчето „Шшшт” е от саундтрака на филма „Ятаган”

Култура
14:32 - 16 Март 2020
6633
Чуйте новия хит на Ирина Флорин и Homelesz (ВИДЕО)

Ирина Флорин и рапърът Homelesz пуснаха видеото на уникалното ново парче „Шшшт” от саундтрака на филма „Ятаган”.

Лентата, която имаше своята премиера в цялата страна на 20 февруари, събра много известни личности за първи път в киното.

Именно „Ятаган” стана и причина за съвместното парче на Ирина Флорин и младия хип-хоп изпълнител Homelesz. Песента, която е част от саундрака на филма се казва „Шшшт” и вече е готово и видеото към нея, което също реже като близкоизточно хладно оръжие. Точно както и "Ятаган".

„Направихме го точно по американски модел. Всеки записа своята част от парчето в студиото. Много професионално, разбира се. И сега се срещаме на живо за първи път. Но сякаш се познаваме от 100 години”, коментира Ирина Флорин пред dir.bg.

„В края на март месец ще пусна нова песен - "Тъмнината вътре в мен" и нов албум през есента”, съобщи още любимата певица на поколения меломани.

Според нея „Ятаган” е изключително актуален филм.” Хората от няколко различни поколения могат да припознаят действителността в него. Има и страхотен актьорски състав. Ивайло Драгиев направи чудесна роля. Предполагам, че го очаква много хубаво бъдеще в киното”, прогнозира Флорин.

Снимки: Марина Георгиева