Циганин: Българи, умрете

Хиляди искат линча на неизвестния смугъл агресор

Новини
12:53 - 04 Април 2019
14055
Циганин: Българи, умрете

Скандално видео, пуснато от представител на ромския етнос, взриви България. Вече часове наред наглото "обръщение" на неизвестния смугъл млад мъж към българите циркулира из мрежата и вдигна хиляди на бунт с искане той да бъде линчуван. 

По темата още в сряда се намеси и лидерът на "Евророма" Цветелин Кънчев, който призова "своите" да го уведомят за всякакви данни кой е провокаторът и къде се намира и каза, че на такива като него трябва да им бъде строшена главата, защото петнят целия етнос. 

"Ако бях на ваше място, долни българи, щях да се самоубия, щях да се самоубия, ако съм българин", казва циганинът.

"Мразя българите бе, разбирате ли мразя ги от цялото дъно. Вие просто сте смотани спинясали хора, долни мърши индивиди, вие българите, боклуци. Вие българите сте извратени същества. Вие българите сте в дъното на ада, да пукнете дано...", продължава той. "Вие българите трябва да умрете, да се заколите". Бруталното видео съдържа цяла палитра нецензурни изрази и заплахи. 

От уважение към интелигентната ни и млада аудитория, ще спестим споделянето на грозния клип, предизвикал бурната реакция на хиляди в мрежата.