Цитиридис ще се пръсне!

Нещо за четене
12:20 - 16 Септември 2021
4890
Цитиридис ще се пръсне!

Николаос Цитиридис посрещна новия тв сезон с ново и още по-едро тяло. Водещият на вечерното предаване на Би Ти Ви едва-едва се събира в кадър, а стилистите се чудят как да го облекат така, че да изглежда по-слаб. Всички зрители на „Шоуто на Николаос Цитиридис” забелязах, че бедрата, коремът и задните части на усмихнатия гологлавец са станали двойни.

„Явно съвсем се е отпуснал през лятната си отпуска. Набухнал е като надуваема кукла. Трябва незабавно да спре любимите си гироси, дюнери и вафли”, коментира зрител на вечерното шоу, което замести това на Слави Трифонов.

Някой от екипа е обучил гърка да държи краката си като жена. Николаос редува левия и десния крак, като първо слага единия отпред, а после другия, но никога един до друг, защото гледката би била плашеща, пише в. "Уикенд".

Вечерното шоу се завърна в ефира на Би Ти Ви този понеделник, а първите гости на тв водещият бяха актьорът от култовия сериал „Дързост и красота“ – Рон Мос, по-известен като Рич Форестър, и лекоатлетката Ивет Лалова. Веднага след края на първия епизод от предаването разпространиха снимки на Цитиридис с гостите си. От кадъра с Ивет си личеше огромното напълняване на гърка, но фотосът изчезна изненадващо само няколко часа след публикуването му. Най-вероятно е изтрит, защото показваше тялото на Николаос в лоша, но реална светлина.

Тази снимка бързо беше изтрита от екипа на шоуто

Додо, както го наричат приятелите му, има проблем с килограмите още от тийнейджърските си години. Младият водещ постъпи на работа в Би Ти Ви с железен ултиматум, който го задължил да отслабне с 35 кг. Наследникът на Слави е тежал около 120 килограма. Водещият на вечерното шоу се стопил с мъчителна диета и спорт. Малко след старта на шоуто 27-годишният грък отново започна да яде боклуци, да не спортува и постепенно върна част от теглото си само за няколко месеца. Днес, година и половина след първия епизод на „Шоуто на Николаос Цитиридис”, гъркът почти е възвърнал теглото от най-дебелия си период. Той отново доближава 120 кг, като има мегдан да наддаде още сланинки върху и без това едрото си тяло.

Така е изглеждал Николаос преди години, но днес картинката не е много по-различна