ЦСКА се оправдава: Клубът не е публикувал нищо в Туитър

Дори нямаме профил в тази социална мрежа, заявиха от Борисовата градина

Спорт
16:18 - 31 Октомври 2022
2207
ЦСКА се оправдава: Клубът не е публикувал нищо в Туитър

Ръководството на ЦСКА отрече клубът да е публикувал ироничен коментар по адрес на българските съдии в социалната мрежа Туитър след снощния двубой между Лудогорец и Септември (София).

"Червените" призоваха спортните журналисти да проверяват източниците си на информация и декларираха, че клубът не разполага с профил в Туитър.

"Днес в множество медии беше цитиран статус от Twitter акаунт, който не принадлежи и не се поддържа от ЦСКА. Във времена на копи-пейст журналистика и липса на критическо мислене призоваваме журналистите, които приемат работата си сериозно, да проверяват достоверността на информацията, която публикуват и източниците, които цитират", написаха "червените".

"Едно важно уточнение. Това, което пуснах вчера от Туитър за шайката в черно НЕ Е от официалния профил на ЦСКА. Едно време аз бях направил този профил за нуждите на сайта и мислех, че още се използва от клуба, но това не е така. ЦСКА към днешна дата поддържа официални профили във фейса, Инстаграм и ТикТок. В други социални мрежи ако има профили, то те не са свързани с клуба", написа по темата популярният привърженик на отбора Никола Дърпатов.