Дани Илиев забил Гери-Никол на Слънчака

Любопитно
14:25 - 22 Май 2020
1682
Дани Илиев забил Гери-Никол на Слънчака

Гери-Никол за първи път проговори по-подробно за връзката си с ММА боеца Дани Илиев. Младата варненка призна, че спортистът от много време е имал интерес към нея, но тя го е режела. Двамата са се запознали в дискотека в Слънчев бряг, където тийн идолката е била на участие.

"Погледнахме се с поглед и се привлякохме някак си. След това реши да ме потърси, в последствие излизахме няколко пъти с общи компании... И така тази искра се запали и след това прерасна в огромен пожар. Ние и двамата сме доста откачени. Мои приятели се чудят как съм успяла да намеря свое копие, толкова луда глава като мен. Опитваме се да овладяваме нещата", призна "яката дупара" и допълни, че любимият й е много ревнив. 

За изненада на всички Гери заяви, че е послушна дъщеря и се съветва с майка си - Ирена Георгиева за всяка стъпка в кариерата си. Младата варненка  определи родителката си като свой духовен учител, който я мотивира да гради кариерата си.

"Тя е човекът, който постоянно ме ръчка да правя клипове, да слагам снимки в Инстаграм. Мама се вълнува много повече от мен самата за тези неща, които се случват в социалната мрежа . Това не съм го споделяла никога, отварям кутията си с тайни за първи път. На мен често нещата ми идват по детски, но тя е тази, която ме бута и ме мотивира да направя дадено нещо. А ако ме питате мен, това което повече ме вълнува е да излизам с приятели, да се забавлявам. Добре, че е мама да ме контролира да подхождам по-сериозно", призна Гери пред Гала в "На кафе".

Майката на поп певицата дори била тази, която насърчила дъщеря й да покаже любимия си мъж в социалната мрежа, като преди това самата тя щракнала ММА боеца Даниел Илиев с детето си.