Само в Lupa.bg: Депутатът-педофил забил тийнейджърката във фитнеса си? (СНИМКИ)

Борецът Даниел Александров е в развод с майката на дъщеричката си

Политика
15:50 - 07 Юни 2023
21901
Само в Lupa.bg: Депутатът-педофил забил тийнейджърката във фитнеса си? (СНИМКИ)

Депутатът, посочен като педофил от главния прокурор Иван Гешев - Даниел Александров, е забил непълнолетната тийнейджърка, която се оплака на органите на реда от блудство от него, във фитнес салона си. По информация на Lupa.bg борецът от Дупница имал собствена зала, носеща името на съпругата му, в която редовно ходели и девойки, тепърва навлизащи в света на спорта и здравословното хранене. 

Даниел Александров може да се раздели с депутатския си имунитет след искането на Гешев, за да бъде проведено разследване във връзка със сигнала на 14-годишната девойка. 

Междувременно наш източник разкри, че 30-годишната съпруга на Александров Джанан Манолова, майка на 4-годишната му дъщеричка Адел, наскоро е подала и документи за развод. Тя твърди, че след като влязъл в политиката, половинката й се променил и системно започнал да й изневерява.


Докато все още са щастливо семейство - през 2020 г. 

Манолова е скрила всички общи снимки с депутата от ГЕРБ от профилите си в социалните мрежи и е махнала фамилното му име, както и всяка информация, която може да препрати към него. 


С малката Адел, която днес е само на 4... 

Даниел Александров бе 3 пъти кандидат за депутат - през 2021 г., през октомври 2022 г. и за вота на 2 април тази година, като само в последната надпревара успя да стигне до банката в пленарната зала. И то не за друго, а поради факта, че Асен Балтов избра да напусне парламента, за да си остане доктор.

Даниел Александров не е член на ГЕРБ, а е народен избран от гражданската квота на партията, въпреки че от години поддържа близки отношения с лидера й Бойко Борисов. 

Справка на Lupa.bg посочва, че депутатът е собственик не само на фитнес клуб в район "Витоша", но е и в управителния съвет на няколко спортни клуба в Дупница, както и в съдружие с една от фирмите на боса на "Юнион Ивкони" и виден гербер Ивайло Константинов чрез неговия син Велизар. 

С С благодателя на федерацията по борба и мастит бизнесмен Гриша Ганчев