Диего Марадона : Загубих девствеността си на 13 в едно мазе

Легендата смята "Божията ръка" за отмъщение за Фолклендските острови

Спорт
18:58 - 20 Декември 2019
7947
Диего Марадона: Загубих девствеността си на 13 в едно мазе

Аржентинската футболна легенда Диего Марадона, предполагаем баща на десетки законни и не толкова законни деца, най-после разказа за първия си опит в секса. 59-годишният световен шампион за 1986 г. обясни как е загубил девствеността си пред сайта „TyC Sports“ в своята родина.

„Загубих девствеността си на 13-годишна възраст. Момичето беше по-голямо. По време на секса тя четеше вестник, а аз бях отгоре. Всичко стана в едно мазе. Любимата ми поза е "кучешката“, разказва Марадона.

Футболната легенда е известен с похожденията си по жени. От първата си съпруга Клаудия има две дъщери – Далма и Джанина. Има две признати деца от извънбрачни връзки – 33-годишният Диего (от връзка с италианката Кристиана от Неапол) и 23-годишната Джана (от краткотраен флирт в барманката Валерия от Буенос Айрес). Дон Диего призна сина си през 2004 г., но стори същото с Джана едва преди пет години. 18-годишният Сантяго Лара твърди, че е незаконен син на легендата, водят му още няколко дела за бащинство.

Дон Диего със законната част от огромната си фамилия

 „Един път, когато се бях напил, не се прибрах три дни. Върнах се и казах, че съм бил отвлечен от извънземни, но не мога да разкажа подробности“, признава аржентинецът на въпрос дали вярва в НЛО.

В интервюто Дон Диего разкрива, че Лионел Меси е плакал под душа в съблекалнята, когато Аржентина губи от Германия с 0:4 на световното първенство през 2010. Той допълва, че би поканил звездата на Барса на парти на яхта и ще взе също така Карлос Тевес и Габриел Хайнце.

На интересен въпрос за чувството след известния като „Божията ръка“ гол, Марадона отговаря: „Чувствах се като всеки аржентинец, който е наказал англичаните, които убиваха нашите момчета във войната за Фолкландските острови“.

В момента Диего Марадона е начело на аржентинския Химнасия (Ла Плата), който се бори да не изпадне от аржентинския футболен елит. В момента тимът е на 21-о място от 24 отбора в първенството и има аванс от пет точки пред последния Годой Крус и две повече от предпоследния Алдосиви.