Дилов се бъзика с говорния си дефект, слага импланти за 10 бона

Топ
13:45 - 26 Януари 2022
5213
Дилов се бъзика с говорния си дефект, слага импланти за 10 бона

Депутатът от ГЕРБ Любен Дилов-син призна в онлайн бъзик покрай известния си говорен дефект, че се подлага на процедура по слагане на зъбни импанти в опит да подобри артикулацията си. И освен, че направи реклама на клиниката, която го лекува, разкри интересна история:

"Винаги съм имал проблем с говорните дефекти... Веднъж в Тел Авив се опитах да се свържа с номер 9266409 през оператор и след 40 минути дойдоха две госпожи, които настояваха, че съм поръчал "new two shikses for all night"... Не беше лошо, де!". "Шикси" в жаргонния иврит е дума за нееврейски момичета и млади жени без ортодоксален произход. 

"Сега докладвам опита си от клиниката, където съм подложен на, меко казано, амбициозна терапия. Едва ли ще ми оправят говорния дефект, но в имплантологията нямат равни! А и - честно - анестезията при операции, която прилагат, си е много як трип...Така, де! Казвам не само не беше лошо, ами си е супер направо!", написа кукувецът и похвали ортодонта си д-р Бранимир Кирилов. 

Други клиенти на зъболекарската практика споделят цени за импланти, започващи от 10 бона на чене, при това в леките случаи.