Диляна Попова захвърли Борил на Блатечки и отиде да си пече дупето

Моделката разпуска с новия в Коста Рика за по 10 бона на човек

Шоу
17:00 - 28 Февруари 2024
6736
Диляна Попова захвърли Борил на Блатечки и отиде да си пече дупето

Сексбомбата Диляна Попова остави единствения си син Борил за отглеждане на баща му Асен Блатечки. Моделката отпраши на 10 000 километра далеч от България, за да си пече дупето с актуалното си гадже, докато актьорът ще води на даскало и ще готви на поотрасналия младеж.

Диляна и актуалният й любим Лъчезар Захариев отпрашиха за Коста Рика на дълга почивка. Тази дестинация не е особено популярна сред родните звезди заради доста високия бюджет - почивка там излиза поне тройно в сравнение с Малдивите, Бали или Тайланд, където вече се мъкне мало и голямо.

Двамата ще се отглеждат известно време

Почивката в Коста Рика, заедно със самолетните билети, както и с нощувките за десетина дни, излиза по десет бона на човек.

Диляна изкарва доста пари с реклами, тъй като красотата й още не е повяхнала, но в случая няма да похарчи и стотинка. Почивката й е осигурена от нейния приятел. Бизнесменът върти няколко знакови заведения на морето, затова той поел разноските.

Борил остава у нас, за да ходи на училище, а и Лъчезар пожелал да се насладят на екскурзията само двамата с Диляна, заради което тя оставила сина си на баща му.

След като замина на тузарската почивка, Диляна Попова не спира да облъчва мрежата с екзотични снимки от почивката им в Коста Рика.

Моделката в Коста Рика