Димитър Бербатов пуска своя марка на пазара - DB9 (ВИДЕО)

Българинът стартира своя ексклузивна серия облекло, вече добави и бутон "Пазарувай сега"

Новини
11:38 - 12 Декември 2019
3109
Димитър Бербатов пуска своя марка на пазара - DB9 (ВИДЕО)

Димитър Бербатов обяви старта на нов голям проект - негов личен бранд за облекло. А всички модели са ексклузивни - рисувани и разработени от самия Бербатов, славил се като художник и на футболния терен, и извън него, информира "24 часа".

"През цялото време досега ме питахте: "Берба, може ли твоя фланелка, моля?" Сега имате отговора: Да, може!" - това написа първият българин, шампион по футбол и голмайстор на английската Висша лига. След което обяви със специално видео своята голяма новина.

"Стартирам мой собствен бранд. Само с ексклузивни артикули, лимитирана серия. Може да отидете на моя сайт и да видите какво съм приготвил за вас. Може би повечето от вас знаят, че умея да рисувам и един ден си казах - защо да не се пробвам. Тези строго лимитирани стоки ще бъдат пускани от време на време, когато аз реша, че моментът е правилен", обяви Бербатов.

"Но изненадите не спират дотук. Към всеки закупен лимитиран продукт има специално послание. Какво е то, не мога да ви кажа. Всеки ще го открие сам. Единственото, което мога да спомена, е, че всеки ще има персонално съобщение от мен", добави Бербатов. И обяви, че заедно с неговата лична марка стартира и приложение за обединяването на фенове, спортни звезди и марки за спортна екипировка.

При сканиране на логото на бранда на Димитър Бербатов D9B ще има достъп до специални видео материали и видео послания от звездата, а в същото време ще може да се проверява и автентичността на стоката. Всеки продукт има своята дигитална идентичност.