Друга катастрофа вкарала Неделев в реанимация

Спорт
10:57 - 11 Юни 2022
4726
Друга катастрофа вкарала Неделев в реанимация

Друга катастрофа, станала минути преди навлизането на автобусите с футболните ни национали в тунела, най-вероятно е причина за тежкото пътно-транспортното произшествие при което пострада Тодор Неделев. Това съобщи специално за БНР пресаташето на националния ни отбор Виктор Игнатов.

Напът към хотела от летището в Грузия шофьорът на първия от двата автобуса, превозващи състава ни, е загубил контрол върху управлението на возилото, вследствие на което е била предизвикана тежка катастрофа.„Най-големият проблем дойде от това, че непосредствено преди нашето навлизане във въпросни тунел, беше станала катастрофа и реално ние бяхме първите превозни средства, които навлязохме там и абсолютно никой нямаше идея за тази опасност.

Не мога да кажа кой е виновен и изобщо дали има виновен. От една страна беше много мокро, отделно асфалта беше изтъркан. Шофьорите направиха всичко възможно да спрат, но не успяха да предотвратят удара. Веднага след инцидента започна разследване. Дойдоха достатъчно полицай, но нашия ангажимент беше състоянието на Тодор Неделев. Нямам представа как са тръгнали нещата, но предполагам, че в някакъв момент ситуацията ще се изясни, след произнасянето на съответните органи“, разказа Игнатов.

Сутринта футболистите са имали леко занимание. По програма довечера трябва да се проведе и официалната тренировка на отбора.