Дугин и Малофеев премахват Конституцията на Русия

Правата и свободите били измислени от масоните

Общество
14:02 - 26 Октомври 2023
2278
Дугин и Малофеев премахват Конституцията на Русия

В автор на фанатична идеология се превъплати руският олигарх Константин Малофеев. "Ние сме държава-цивилизация, империя, Третият Рим, Царството на царствата и Семейството на семействата. Смисълът на нашия живот е само в служението - войнско и свещеническо. Ние ще създадем света, за който мечтаем, когато такова служение се превърне в мечта за всяко момче". 

Това написа милионерът в своя телеграм-канал. Междувременно в Санкт Петербург се е провел "идеологически форум" на Всемирния Руски Народен Събор, организиран от идеологът на "Руския свят" Александър Дугин и "православния олигарх" Константин Малофеев. 

На форума се е обсъждало премахването на Конституцията на Русия,

като "последно предизвикателство, защото насажда права и свободи", разбира се и връщането на монархията и империята.

Според Малофеев "всички тези закони и права на човека са измислени от масоните. Отгоре до долу Конституцията е пълна с либерална идеология - права и свободи".

Александър Дугин заявил, че Русия трябва да изработи "собствена идеология", а той имал намерение да "координира движението на векторите в единно русло, произтичащо от цикличната парадигма на глобалната история". Позовавайки се на трудовете на основоположника на руския фашизъм Иля Илин, Дугин заявил, че Русия трябва да се избави от влиянието на либералния Запад и подчертал несъвместимостта на руската идея и тези ценности.

"Западната цивилизация е скъсала с корените си. Тя е цивилизация на Сатаната и края. Това не е метафора, за това говори и нашият президент.

Западният либерализъм роди нацизма в Украйна, такива доктрини са чужди на руските хора", казал Дугин. Идеите, изразени на форума ще бъдат представени на президента и партриарха в края на ноември, съобщил още той.